Litt om oss

Hei!!
Velkommen til Høiland Gard, i hjerte av Ryfylke og med panoramautsikt over fjorden og bygda Årdal. Vi tilbyr overnatting i hotellrom, ekte Ryfylkehus og leiligheter. Totalt 80 sengeplasser med 40 rom. Alle husene har kjøkken med fullt utstyr.

Konferanselokaler med kapasitet til 120 personer i kino-oppsett eller 80 personer med bord.

Høiland Gard ligget 40 minutters kjøring fra Preikestolen Parkering og 1 time fra Stavanger, se kart. Fantastiske fotturer rett utenfor stuedøra. Du kan låne kanoer som ligger ved Riskedalsvannet.

Oppstillingsplasser for bobiler.

Prisliste

Høiland Gard

Planlegger dere bryllup?

Midt i det idylliske kulturlandskapet i Ryfylke ligger Høiland Gard. Kort vei i fra Stavanger & Sandnes. Den skjermede beliggenheten og rolige atmosfæren med god plass til overnatting gjør Høiland Gard til et unikt sted å samle familien til bryllupsfeiring. Også vielsessermonien passer utmerket her.

Kurs & konferanse

Hos oss kan du holde fokus på det som skal leveres og presenteres, og la kurs og konferansevertene ta seg av resten. Vi sørger for at alt av AV-utstyr er i orden og klar til bruk, gjestene får en påfyll av energi i pausene med nydelig mat – laget på lokale norske råvarer.

Vi har lokaler til både små og store møter med  store uteområder så her vi plass til både seminarer, årsmøter, kick-off, team building… mulighetene hos oss er uendelige.

I pausene kan man nyte vakker natur med fantastiske turmuligheter i nærheten. Hva med en kanotur over riskedalsvatnet og ta lunsjen i en gapahuk? Vi tilrettelegger aktiviteter spesifikk for deg.

Vi tilbyr også overnatting i koselige autentiske gårdshus samt oppgraderte hotellrom hvor du og dine kollegaer kan lade batteriene til neste dag

Høiland Gard ligger i fredelige omgivelser som inspirerer til de gode samtalene med kollegaene

Overnatting

Vi har både rom og leiligheter

Feriehus/Leiligheter

Hver boenhet har egen utelpass, og fantastiske solforhold hele dagen. Gå en tur i nydelig natur med merkede løyper. Nyoppussede trehus med komplett innredet leilighet med fullt utstyrt kjøkken og bad.

Bestill din overnatting hos booking.com

Hotellrom

På Høiland Gard kan du åpne dørene direkte ut på terrassen. Du kan oppleve solnedgang og nyte utsikten over bygda og fjorden. Det er felles tekjøkken i gangen.

 Bestill din overnatting hos booking.com

Aktiviteter i nærområdet

Det er mange fine turområder i området.

Eventyrskogen

Kjekk liten tur i Bånardalen i Årdal. Turen går gjennom den mystiske skogen der man opplever tusser og troll blant trærne. Rundturen tar deg gjennom flere eventyr, les gjerne på skiltingen langs stien. Passer for hele familien, både store og små. Lengde: Ca. 1 time

Preikestolen

45 min kjøretur fra Høiland Gard, og du er ved starten på gåturen opp til Preikestolen som ligger 604 meter over Lysefjorden, og turen opp er blant Norges mest kjente fjellturer. Hvert år øker interessen for Preikestolen, og i 2017 vil sannsynligvis mer enn 300 000 naturelskere å gå til den spesielle fjellformasjonen.

Trodla Tysdal

Trodla-Tysdal er Rogalands mest avsidesliggende gard i drift. Garden ligger i Hjelmeland kommune. Vill og dramatisk natur med 900 meter høye fjell omkranser garden. Garden har lakseelv og ørretvann.

Ryganfossen

Ryganfossen er et flott skue, men den er kanskje ikke svært kjent. Dette må vi få gjort noe med, for fossefallet er mektig og det er et fantastisk mål for en fottur.

Send en forespørsel

Eller ring oss på tlf: +47 919 14 524