top of page

Selskapsmeny

En klassisk treretters meny med forretter, hovedretter og desserter. Velg blant sesongens beste råvarer, lokale spesialiteter og tradisjonelle retter med moderne preg. Forretter: Delikate småretter som gir en god start på måltidet. Hovedretter: Møre kjøttretter, sjømat og vilt – med valgfritt potettilbehør. Desserter: Søte avslutninger som balanserer måltidet.



Forretter

Delikate småretter som gir en god start på måltidet.




Stekt kamskjell med blomkålpuré og nøttesmør

Delikat sjømatrett med kremet blomkålpuré og nøttesmør som gir dypde i smaken.

175 kr

Nøtter
Sjømat
Melk


Fiskesuppe med hjemmelaget brød

Klassisk, kremet fiskesuppe med fersk fisk og skalldyr. Serveres med ferskt brød fra eget kjøkken.

165 kr

Melk
Hvete
Fisk
Skalldyr


Ryfylke-tallerken med lokale oster og spekeskinke

En smakfull start med utvalgte oster og spekemat fra Ryfylke-regionen.

169 kr

Melk
Sennep



Hovedretter

Møre kjøttretter, sjømat og vilt – med valgfritt potettilbehør.




Ytrefilet av Gullkalv

Mør ytrefilet servert med sellerirotpuré, stekt sopp og hjemmelaget peppersaus.

425 kr

Melk
Selleri


Sterling-kveite fra Hjelmeland

Fersk kveite servert med grønnsaker dampet i Apal cider og silkemyk smørsaus.

425 kr

Fisk
Melk
Selleri


Hjortefilet

Eksklusiv viltrett med bakte rotgrønnsaker, stekt sopp og kremet viltsaus.

425 kr

Melk
Selleri


Oksesteik

Tradisjonsrik steik med sauterte grønnsaker og fyldig kremet saus.

325 kr

Melk
Selleri


Viltgryte med potetstappe

Smaksrik gryte med mørt viltkjøtt og kremet potetstappe.

289 kr

Melk
Selleri


Potetvalg til hovedrett (velg en):

Velg ønsket potettypen til hovedretten.

Bakte poteter fra Jæren

0 kr


Potetstappe

0 kr


Kokte poteter

0 kr


Fløtegratinerte poteter

0 kr




Desserter

Søte avslutninger som balanserer måltidet.




Crème brûlée med sorbet

Fransk dessertklassiker med sprø karamell-lokk og frisk sorbet ved siden av.

165 kr

Egg
Melk


Belgisk vaffel med 2 kuler is

Sprø vaffel med to valgfrie iskuler – en søt og leken avslutning.

149 kr

Hvete
Melk
Egg


Sjokoladefondant med vaniljeis og coulis

Lun fondant med flytende kjerne, servert med vaniljeis og fruktig bærsaus.

165 kr

Hvete
Egg
Melk

bottom of page